Werken bij CLAFIS als Engineer

Ben je net afgestudeerd als engineer en sta je te popelen om aan je eerste echte project te beginnen? Of ben jij een doorgewinterde techneut met veel ervaring die op zoek is naar een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheden? Wat voor soort engineer je ook bent, bij CLAFIS hebben we hartstikke mooie uitdagingen voor je klaarliggen! Op deze pagina vind je al onze actuele Engineer vacatures. Staat jouw favoriete vacature er nog niet op? Blijf dan ook deze pagina in de gaten houden! Daarnaast lees je hier ook wie CLAFIS is en wat CLAFIS voor je kan betekenen.

Nieuwe engineer vacatures bij CLAFIS

Wie is CLAFIS eigenlijk?

CLAFIS Ingenieus is een Ingenieursbureau die door middel van diverse vormen van dienstverlening opdrachten uitvoert. Samen met ruim 450 technische collega’s werken wij aan verschillende ingenieuze projecten. En misschien nog wel belangrijker: wij bieden engineers, technisch tekenaars, projectmanagers etc. een leuke werkplek! Een werkplek om je te ontwikkelen, verder op te leiden en uit te dagen.

Werken bij CLAFIS betekent:

  • Veel vrijheid in je werk
  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Mooie & afwisselende projecten
  • Leuke collega’s
  • Interne opleidingen

Werken als ingenieur in verschillende branches

Bij CLAFIS zijn we actief in heel veel verschillende branches. Van Infrastructuur en Food/pharma/chemie tot Maritiem en nog veel meer. Hierdoor wordt het werk gevarieerder en dus leuker. Bovendien is het hierdoor makkelijker om jezelf te ontwikkelen!

Hoe is het om te werken als engineer bij CLAFIS?

Wij geloven dat slimme mensen de vrijheid moeten hebben om zelf knopen door te hakken. Bij ons dan ook geen strak gekaderd “lopende band werk” maar juist mooie projecten en de vrijheid om hieraan bij te dragen! Moet je daardoor alles zelf gaan doen? Natuurlijk niet, onze slogan is niet voor niets “samen werken aan succes”.

Waar ga je mee aan de slag?

Dat hangt heel erg af van de branche, het project en de klantvraag die er is. De ene keer zal je als uitvoerend ingenieur het project moeten oppakken, de andere keer zal vooral om je expertise en input gevraagd worden. Hierdoor is er ook veel ruimte om je te focussen op de aspecten van het vak die jij het leukst vindt en het beste kan!

Kom jij ons engineering-team versterken?

Dan horen we graag van je! Wij hebben altijd verschillende vacatures open staan in een of meerdere van onze locaties. Bekijk daarom ons ruime vacature aanbod en vind de functie die bij je past!

Sollicitatieproces bij CLAFIS

Het sollicitatieproces bestaat uit drie stappen.

  • Stap 1: Online je solliciteren
  • Stap 2: Heb jij ons overtuigd middels jouw sollicitatie? Dan nodigen wij je graag uit om elkaar te ontmoeten om elkaar beter te leren kennen.
  • Stap 3: Hebben we beiden een positief gevoel overgehouden aan het vorige gesprek? Dan komt, tijdens een tweede gesprek. een collega en manager er ook bij zitten. Zij zullen ingaan op jouw kwaliteiten en vaardigheden.

Open sollicitatie

Staat je gewenste vacature er even niet bij? Geen paniek: doe gerust een open sollicitatie en dan gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen!