Waarom CLAFIS

Techniek is de basis van ons bestaan. Het fundament van onze leefwereld. Een stevig huis is echter opgebouwd uit meerdere bouwstenen. Wij beseffen ons heel goed dat kwalitatief sterk werk leveren niet alleen afhangt van het inzetten van de juiste techniek. Bij CLAFIS gaat het ook om bedrevenheid en inzicht. Het gaat om persoonlijke betrokkenheid, om teamspirit en om écht plezier hebben in je werk.

Over CLAFIS

Betrokken, gedreven en deskundig: dat is CLAFIS. In veertien jaar tijd zijn we gegroeid naar een organisatie van ruim 450 medewerkers en mogen wij ons tot de Top 17 van Nederlandse ingenieursbureaus rekenen. Teamgeest voert de boventoon in onze bedrijfscultuur. Dit is te lezen in ons cultuurboek:

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom met ons in contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Werken bij CLAFIS

    Werken bij CLAFIS is werken bij een mensgerichte, ondernemende organisatie. Wij vinden het leuk om uit te blinken in onze vakgebieden. Een goede werksfeer is daarin essentieel. We gaan daarom open en informeel met elkaar om. Echte aandacht is ons uitgangspunt. We werken verspreid over het hele land aan diverse multidisciplinaire projecten binnen verschillende sectoren.
    Hou jij van afwisseling, avontuur en technische uitdagingen? Wij weten zeker dat wij jou kunnen bieden wat jij zoekt! Benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij één van de leukste en persoonlijkste ingenieursbureau van Nederland te werken? Dan ben je hier op de juiste plek. Bekijk onze vacaturesprojecten of één van onze video’s.

    Gerelateerde vacatures

    Bekijk alle vacatures