Ga naar inhoud

Over CLAFIS

Wij zijn CLAFIS. Een dynamisch en mensgericht ingenieursbureau.

Bekijk onze vacatures

Waarom CLAFIS?

Techniek is de basis van ons bestaan. Het fundament van onze leefwereld. Een stevig huis is echter opgebouwd uit meerdere bouwstenen. Wij beseffen ons heel goed dat kwalitatief sterk werk leveren niet alleen afhangt van het inzetten van de juiste techniek. Bij CLAFIS gaat het ook om bedrevenheid en inzicht. Het gaat om persoonlijke betrokkenheid, om teamspirit en om écht plezier hebben in je werk.

CLAFIS Ingenieus

CLAFIS Ingenieus is een landelijk opererend ingenieursbureau met een sterk regionaal netwerk. Onze advies- en ingenieursdiensten zetten wij in binnen diverse werkgebieden. Onze ruim 400 medewerkers werken vanuit zes vestigingen verspreid over heel Nederland samen aan een dynamische organisatie die zich inmiddels tot de top 18 van Nederlandse ingenieursbureaus mag rekenen.

Familie C

In ‘Familie C’ nemen we je mee in hoe we elkaar behandelen en in de gebruiken die voor ons belangrijk zijn. Het is geen set van harde regels. Wel van richtlijnen. Handig om te volgen, maar als je een goed argument hebt om het anders te doen, zijn wij de laatsten die je tegenhouden.

Bekijk ons cultuurboekje

Vol passie en gedrevenheid resultaat behalen

Daar gaan we voor. Wij bieden ingenieuze oplossingen voor de uitdagingen van nu en de toekomst. Door onze verbindende werkwijze halen wij het beste in elkaar naar boven en leveren we succesvol complete oplossingen of bieden onze expertise aan op onderdelen van een project. De klant centraal stellen is daarin een belangrijk uitgangspunt. Wij gaan uit van het vinden van de beste oplossing voor onze opdrachtgevers.

Welke behoefte is er en welk type dienstverlening past het beste bij de vraagstelling? We diepen het uit en regelen het. Onze collega’s krijgen daarin alle ruimte. Deze flexibele houding, in combinatie met onze marktconforme tarieven, onze persoonlijke benadering en onze no-nonsense mentaliteit, heeft er toe geleid dat wij voor een groeiend aantal opdrachtgevers inmiddels een vanzelfsprekendheid zijn.

Onze opdrachtgevers