Vol passie werken we samen aan succes. Bij CLAFIS staat geluk, vitaliteit en groei van onze collega’s centraal. In het vak en als mens. Want wat is CLAFIS zonder onze 400 gedreven en betrokken Clafisten?

Hoe we dit doen? Dat lees je hieronder. Over je eerste weken bij CLAFIS, onze feesten en partijen, jouw groei en ontwikkeling en hoe we zorgen dat jij fysiek en mentaal in topconditie blijft. Liever zien? Bekijk de dag in het leven van Clafist Jorn hieronder!


Goed van start

Welkom bij de club!

Nieuw bij CLAFIS? Fantastisch dat je onze club komt versterken. Een goed begin is het halve werk en daarom zorgen we dat je vanaf dag één echt onderdeel bent van onze Familie C. Hoe?

Lees hier verder

 


 

Meer dan werk

Wat valt er dit keer te vieren?

Na inspanning komt ontspanning. En daar hebben we bij CLAFIS genoeg kaas van gegeten. Gezellige borrels, grootse evenementen, zomerbarbecues en CLAdootjes in overvloed. Want werkgeluk is veel meer dan alleen maar leuk werk hebben.

Lees hier verder


Groei & ontwikkelen

We zijn én blijven specialisten in ons vak

We geloven in ontwikkeling op basis van je eigen wensen en dromen. Niet alleen om jouw volledige potentie te benutten, maar ook om bij te blijven in je vakgebied óf juist om je kennis te verbreden in een andere rol. Zo komen we samen verder.

Lees hier verder

 


 

Vitaliteit & werkgeluk 

Zo blijf jij vitaal, gezond en energiek

Jouw gezondheid is ons grootste goed. Als jij lekker in je vel zit, dan profiteren alle mensen om je heen daarvan. We investeren dan ook graag maximaal in jouw vitaliteit. Voor jouw werkgeluk en zodat jij fysiek en mentaal in topconditie kan komen en blijven. Want wie wil er nou niet bruisen van de energie?

Lees hier verder


Een belevenis voor een nieuwe Clafist

Gelukkige collega’s halen maar al te graag mensen uit hun eigen netwerk of persoonlijke kring naar CLAFIS. En daar worden wij dan weer heel gelukkig van. Als dank krijg jij als Clafist daarvoor een fantastische belevenis cadeau. Geheel naar eigen keuze. Een circuitdag in Zandvoort, parachutespringen op Texel, de hoogte in met een helikopter, of zoals André, in een luchtballon. Mét diner!

Het CLAFIS Cultuurboek

Nog niet uitgelezen? Geen zorgen, we hebben meer. Als je echt wilt weten wat de CLAFIS Cultuur is, lees je ons CLAFIS Cultuurboek.

Bekijk het cultuurboek

Meer weten over

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Gerelateerde vacatures

    Bekijk alle vacatures