Ga naar inhoud

Werken bij CLAFIS

Vol passie werken we samen aan succes. Bij CLAFIS staat geluk, vitaliteit en groei van onze collega’s centraal. In het vak en als mens. Want wat is CLAFIS zonder onze 400 gedreven en betrokken Clafisten?

Bekijk onze vacatures

Ga voor écht leuk werk

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap en een uitdagende carrière in de wereld van techniek en engineering? Dan is dit hét moment om kennis te maken met onze mensen.

  • Uitdagende projecten, ingenieuze oplossingen en persoonlijke aandacht 
    Daar staan we voor. Als toonaangevend ingenieursbureau in Nederland bieden we jou een unieke kans om je nog verder te ontwikkelen en je carrière naar een nog hoger niveau te tillen.
  • Onze mensen maken het verschil
    Bij CLAFIS heerst een warme en persoonlijke cultuur waarin iedereen telt. We zijn trots op onze betrokkenheid bij zowel onze medewerkers als onze klanten. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega.
  • Vind de rol die bij jou past
    We hebben veel verschillende vacatures in allerlei interessante werkgebieden en functies. Of je nu een ervaren expert bent op zoek naar nieuwe uitdagingen of een enthousiaste starter op zoek naar een vliegende start in je carrière, bij ons vind je werk dat bij je ambities past!

CLAFIS zorgt voor werkgeluk

1. Goed van start

Nieuw bij CLAFIS? Fantastisch dat je onze club komt versterken. Een goed begin is het halve werk en daarom zorgen we dat je vanaf dag één echt onderdeel bent van onze Familie C. Zo organiseren we een introductiedag en voorzien we je van een ‘CLAFIS survivalkit’.

2. Groei en ontwikkeling

Clafisten gaan gemotiveerd en met plezier naar hun werk. Na het doorlopen van een PPA (Persoonlijk Profiel Analyse) weten we waar je krachten liggen, hoe je werkt en waar je verder in wilt groeien. Zo kunnen we jouw ambities en geluk koppelen aan de juiste opdracht in het juiste team.

3. Vitaliteit en werkgeluk

Jouw gezondheid is ons grootste goed. Als jij lekker in je vel zit, dan profiteren alle mensen om je heen daarvan. We investeren dan ook graag maximaal in jouw vitaliteit. Voor jouw werkgeluk en zodat jij fysiek en mentaal in topconditie kan komen en blijven.

4. Ontspanning na inspanning

Daar hebben we bij CLAFIS genoeg kaas van gegeten. Gezellige borrels, grote en kleine evenementen, zomerbarbecues en CLAdootjes in overvloed. Want werkgeluk is veel meer dan alleen maar leuk werk hebben. Wie wil er nou niet bruisen van de energie?

Familie C

In ‘Familie C’ nemen we je mee in hoe we elkaar behandelen en in de gebruiken die voor ons belangrijk zijn. Het is geen set van harde regels. Wel van richtlijnen. Handig om te volgen, maar als je een goed argument hebt om het anders te doen, zijn wij de laatsten die je tegenhouden.

Bekijk ons cultuurboekje

Ken jij een toekomstig Clafist?

Gelukkige collega’s halen maar al te graag mensen uit hun eigen netwerk of persoonlijke kring naar CLAFIS. En daar worden wij dan weer heel gelukkig van. Als dank krijg jij als Clafist daarvoor een fantastische belevenis cadeau. Geheel naar eigen keuze. Een circuitdag in Zandvoort, parachutespringen op Texel, de hoogte in met een helikopter, of zoals André, in een luchtballon. Mét diner!