Ga naar inhoud

Engineers voor de energietransitie

Werken aan de mooiste energieprojecten

Met je technische expertise bijdragen aan de mooiste innovaties op gebied van energie? Voor een van onze grootste klanten werven we engineers die met ons willen werken aan projecten binnen de energietransitie. Je kunt hierbij denken aan projecten waarbij het huidige netwerk klaar wordt gemaakt voor de toekomst om in de energiebehoeften van de particuliere als zakelijke markt te blijven voorzien.

Wil jij meedenken over de toepasbaarheid van waterstof, LNG, warmtenetten of misschien wel hele andere energievraagstukken? Dan komen wij graag met jou in contact!

We hebben op dit moment opdrachten bij onder andere Gasunie.

‘We zoeken mensen die concreet willen bijdragen aan de energietransitie. Slimme aanpakkers die alle plannen met ons omzetten in technische uitwerking’

René Hoekstra – Businessteammanager Industrie

Met technische expertise de industrie verduurzamen

De energietransitie is één van de grootste uitdagingen van de komende tientallen jaren. Met name in de industrie, die nu nog verantwoordelijk is voor een aanzienlijk deel van onze CO2-uitstoot. We moeten van fossiel naar hernieuwbaar, en dat allemaal zo snel mogelijk. De plannen liggen er; nu is het tijd voor het echte werk.

Engineers gezocht voor de energietransitie

We bouwen een multidisciplinair dreamteam om te werken aan de verduurzaming van de industrie. Alles voor het duurzaam opwekken én benutten van energie.

We zoeken engineers binnen vier disciplines. Zie je jouw toekomstige rol hieronder staan?

  • Mechanical Engineer: ontwikkeling, design en detail engineering van diverse projecten
  • Bouwkundig Engineer: plannen, ontwerpen en uitvoer van nieuwbouw en onderhoud van bestaande panden
  • Pipeline Engineer: aanleggen of verleggen van transportleidingen
  • E&I Engineer: ontwerp elektrotechnische installaties, berekeningen en aanpassingen bestaande ontwerpen 
  • Instrumentatie Engineer: ontwerpen, specificeren en ondersteunen van onder andere meet- en regelstations

Een dag in het leven van engineer Lars

Een verantwoordelijke baan als engineer midden in de energietransitie, twee jonge kinderen opvoeden én fit blijven? Clafist Lars van Coolwijk doet het. Hoe zorg je dat je energiek blijft? Door te werken in een team met een goede drive en sfeer. Én door uitdagingen op te lossen waar eerst bijna geen oplossing voor was te vinden.

Bekijk de video

Direct meer weten?

Krijg jij energie van werken in de energietransitie en wil je meer weten? Neem telefonisch contact op met onze recruiter Loya Ghandy of laat je gegevens achter via onderstaand formulier.

Solliciteren

"*" indicates required fields

Max. file size: 10 MB.
Max. file size: 10 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.