Per 4 september is dit traject begonnen! Nieuwe sollicitaties kunnen meedoen aan een volgend traject. Dien hiervoor een open sollicitatie in. 

Binnen 2 jaar contractmanager met praktijkervaring 

Nieuw! Onze CLAFIS Academy Contractmanagement. Om jou op te leiden tot de contractmanager van de toekomst. Een broodnodige rol binnen organisaties met grote maatschappelijke impact. Een nieuwe spoorweg, een uitbreiding van een ziekenhuis, het versterken van ons elektriciteitsnet of het verhogen van onze dijken: met jou als contractmanager verloopt elk project volgens plan.  

Waarom deze academy? 

De vraag naar gespecialiseerde contractmanagers is groot, maar beroepsopleidingen tot contractmanager bestaan nog niet. Daarom gaan wij je in de praktijk opleiden. Voordeel voor jou? Jij weet na twee jaar hoe het er echt aan toegaat, hebt een netwerk opgebouwd en krijgt tijdens dit hele opleidingstraject gewoon een vast contract met mooie arbeidsvoorwaarden.  

Waarom doen deelnemers mee aan de academy? 

 • Ontwikkel jezelf tot échte specialist 
 • Bouw een groot, nieuw netwerk op 
 • Neem een kijkje in de keuken van twee tot drie grote opdrachtgevers 
 • Volledig verzorgd professioneel opleidingstraject 
 • Direct een vast contract met voorwaarden op maat 

 

Ga direct naar de vacature Contractmanager (CLAFIS Academy)

 

Is de CLAFIS Academy Contractmanagement dé logische stap in jouw carrière?

Deze ervaring en talenten hebben goede contractmanagers

Als contractmanager word jij de niet te missen schakel tussen opdrachtgever en aannemer. Van het begin tot het eind van een project houd jij grip op de afspraken en budget. Door jouw communicatieve aanpak weet iedereen wat er binnen het project speelt en komt niemand voor verrassingen te staan. Resultaat? Een fantastisch opgeleverd project en tevreden stakeholders. Goed geregeld. 

De beste contractmanagers zijn kritisch en echte mensenkenners. Vanuit welke rollen de meeste deelnemers doorgroeien? Als projectleider, werkvoorbereider, inkoper, medewerker HR, jurist, PMO’er of omgevingsmanager bezit jij gegarandeerd de talenten die je nodig hebt in de academy.

 

De CLAFIS Academy: zo word jij binnen twee jaar contractspecialist 

 1. Training basis contractmanagement en wegwijs binnen CLAFIS
  Samen met jouw nieuwe klasgenoten leer je tijdens een algemene, informele introdag alles over werken bij CLAFIS en kom je meer te weten over onze werkgebieden en opdrachtgevers. Daarna beginnen we al met de eerste trainingen van onze ervaren contractmanagers.
 2. Jouw opleidingstraject
  Je begint het eerste kwartaal met de training Uniforme administratieve voorwaarden (UAV en UAV-GC). Vervolgens neemt onze opleidingspartner CROW jou in tien cursusdagen verspreid over het eerste halfjaar mee in alles wat een contractmanager moet weten. Jij leert hier over contractvormen, inkoop, aanbesteden, kostenbeheersing en nog veel meer.
 3. Met beide voeten in de praktijk
  Eerst alle theorie en daarna de praktijk? Niet bij CLAFIS. Het meeste leer je namelijk direct op de werkvloer. Al in de eerste maand begin jij op kantoor bij de opdrachtgever. Natuurlijk met een hele korte lijn richting jouw ‘buddy’: een ervaren contractmanager binnen CLAFIS.
 4. Jouw carrière switch is compleet
  Na het afronden van de CLAFIS Academy Contractmanagement mag jij jezelf contractmanager noemen! Gefeliciteerd. We gaan met je om tafel en bespreken je ambities en hoe we samen verder gaan. Dit was pas het begin.

 

Contractmanagement voor Tilburgse groeiambities

Infrastructurele opgaven in de kruikenstad

Sinds 2019 werken verschillende Clafisten als contractmanager bij de gemeente Tilburg. Tristan Martin, Teammanager Contractspecialisten: ‘Ons gemeentelijke team telt twaalf contractmanagers. We houden ons bezig met zowel projecten als beheercontracten voor de openbare ruimte in de stad. Maar door de groei van het aantal projecten en de omvang daarvan, kregen we behoefte aan meer capaciteit qua contractmanagement.’

Lees het hele verhaal over het werk van onze contractmanagers bij gemeente Tilburg.

Klaar voor? Ga bekijk de Vacature Contractmanager (CLAFIS Academy) 

Je leest hier ook direct meer over jouw arbeidsvoorwaarden. 

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures