Ga naar inhoud
Ontdek werkgeluk

Werkgeluk bij CLAFIS

Ga jij nog met energie naar je werk? Of duurt elke minuut een uur? Zit je vastgeroest in je stoel? Komen de muren op je af? Dat kan anders. 

Bekijk onze vacatures  Maak kennis

Gun jezelf meer werkgeluk

Het is belangrijk om zo nu en dan uit de sleur van de dag te stappen en stil te staan bij je werkgeluk. Waar word jij écht gelukkig van? Hoe wil jij aan je doelen werken? En past je huidige functie en/of werkgever hier (nog) goed bij?

Gun jezelf meer werkgeluk. Het maakt je productiever, creatiever, gemotiveerder en simpelweg een gelukkiger mens. Niet alleen in je werk maar ook in je privé leven.

Blink ook uit

Bij CLAFIS hechten we veel waarde aan het werkgeluk van onze collega’s. Geluk, vitaliteit en groei staan centraal en we hebben een fijne bedrijfscultuur. Hierdoor blinken onze collega’s uit.

Dat beloven we niet alleen, we maken het ook waar. Clafisten ervaren namelijk bovengemiddeld veel werkgeluk. Je leest er meer over in ons Familie C cultuurboekje.

Bekijk ons cultuurboekje

Overweeg je een volgende carrièrestap?

Denk dan eens aan CLAFIS. Wij bieden slimme, technische oplossingen voor de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Van concept tot eindproduct. Of het nu gaat om advies, engineering of projectmanagement. 

  • CLAFIS staat garant voor uitdagende projecten, ingenieuze oplossingen en persoonlijke aandacht
    Daar staan we voor. Als toonaangevend ingenieursbureau in Nederland bieden we jou een kans om je nog verder te ontwikkelen en je carrière naar een nog hoger niveau te tillen.
  • Onze mensen maken het verschil
    Bij CLAFIS heerst een warme en persoonlijke cultuur waarin iedereen telt. We zijn trots op onze betrokkenheid bij zowel onze medewerkers als onze klanten. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega.
  • Altijd de rol die bij jou past
    We hebben veel verschillende vacatures in allerlei interessante werkgebieden en functies. Of je nu een ervaren expert bent  of een enthousiaste starter, bij ons vind je werk dat bij je ambities past!

Vrijblijvend kennismaken

Onze opdrachtgevers

Waarin wil jij uitblinken?

Clafisten werken voor de mooiste opdrachtgevers in de industrie, openbare ruimte, water, energie, bouw en projectmanagement. Met welke uitdagingen ga jij aan de slag? Bekijk onze vacatures. Zit er geen passende vacature bij? Stuur dan je open sollicitatie

Vrijblijvend kennismaken

We kunnen je heel veel over CLAFIS vertellen op onze website, maar we vinden het leuker om je in een persoonlijk gesprek meer toelichting te geven.

Vind je het interessant om eens te praten over je carrière en de mogelijkheden bij CLAFIS? We zetten de koffie voor je klaar en horen graag over jouw kennis, ambities en waar jij gelukkig van wordt.

"*" indicates required fields

Max. file size: 10 MB.
Max. file size: 10 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.