Werken in de Maritieme Techniek

Werken bij CLAFIS betekent een uitdagende baan in de Maritieme Techniek en werken bij een mensgerichte, ondernemende organisatie. Wij vinden het leuk om uit te blinken en gaan een uitdaging niet uit de weg. Een goede werksfeer is daarin essentieel. We gaan daarom open en informeel met elkaar om.

Over CLAFIS

Betrokken, gedreven en deskundig: dat zijn de kernwaarden van CLAFIS Ingenieus. In de jaren dat we nu bestaan hebben we bepaald niet stil gezeten en onze organisatie ontwikkeld tot een allround ingenieursbureau met verschillende vormen van dienstverleningen. We bevinden ons inmiddels in de Top 15 van de landelijke ingenieursbureaus. Typerend voor onze werkwijze is dat wij verbinden. Wij zorgen met onze expertise voor een toevoeging op de reeds aanwezige kennis.

Werken bij CLAFIS

CLAFIS Maritiem wil zowel onze eigen CLAFIS specialisten als de klant helpen in een positieve ontwikkeling die de Maritieme sector versterkt. Wij geloven in procesverbetering en procesbewaking volgens een binnen CLAFIS ontwikkelde methodiek. Dit zorgt voor een hoger rendement in tijd en geld. Wij staan midden in de markt en communiceren met alle spelers, van werf tot scheepseigenaar. Werken bij CLAFIS Maritiem brengt afwisseling, uitdaging en veel voldoening met zich mee. Daar krijgen wij energie van!

Spreekt het jou aan op de wijze waarop CLAFIS de Maritieme sector bedient? Heb jij de energie om met jouw drive, kennis en ervaring een bijdrage te leveren om deze activiteiten nog succesvoller te maken? Bekijk onze vacatures, projecten of één van onze video’s.