EPIS is het jongerennetwerk van CLAFIS voor collega’s tot 35 jaar. We organiseren elk kwartaal interessante én verbindende activiteiten, zodat jonge Clafisten elkaar en CLAFIS goed leren kennen. Kortom: EPIS is een platform dat jonge collega’s op weg helpt in de organisatie en het werkveld.

Een jongerennetwerk voor CLAFIS was het idee van omgevingsmanager Jeroen Custers, ontstaan tijdens de CLAFIS-introdag. Jeroen: ‘Daar leerde ik allerlei nieuwe collega’s kennen. Ik maakte kennis met functies waarvan ik nooit eerder had gehoord. Andersom waren er collega’s die weinig beeld hadden bij mijn werk. Ik vroeg me af, hoe kun je CLAFIS ‘verkopen’ als je van elkaar niet weet wat je doet en hoe je elkaar kunt versterken?’.

De naam EPIS is onlangs democratisch gekozen door de leden en heeft een toffe betekenis. Het is namelijk een afkorting voor het Latijnse woord epifysairschijf, de benaming van een groeischijf in het menselijk lichaam. Een mooi symbool voor de start van groei en (persoonlijke) ontwikkeling bij CLAFIS.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures