Ga naar inhoud
Werken bij CLAFIS

EPIS, de bruisende jongerenclub van CLAFIS

Samen werken aan je carrière en de toekomst van techniek

Bekijk onze vacatures

Ga je bij CLAFIS aan de slag en ben (of voel je) je jonger dan 35? Dan sluit je je automatisch aan bij EPIS! Onze jongerenclub. EPIS pakt groots uit met inspirerende workshops, gave evenementen en onvergetelijke tripjes. Maak kennis met meer dan 100 gedreven jonge specialisten, deel je passie voor techniek en maak iets moois van de start van je carrière.

Hierom bestaat EPIS

Ontdek, ontwikkel en ontmoet

 • Word samen slimmer
  Leer van specialisten en vakgenoten tijdens interactieve workshops
 • Meer dan werk
  Praten met elkaar over de grotere dingen in het leven: carrière maken, huizen kopen of welke festivals je dit jaar bezoekt
 • Jouw netwerk 
  Bouw een sterke band met vak- en leeftijdsgenoten en gelijkgestemden
 • Actie!
  Zomerborrels, beurs- en bedrijfsbezoeken, skiën, cocktailworkshops en sport; voor ieder wat wils

Dit vinden wij belangrijk voor onze collega’s

 • Uitdagende projecten, ingenieuze oplossingen en persoonlijke aandacht
  Als toonaangevend ingenieursbureau in Nederland bieden we jou een unieke kans om je verder te ontwikkelen. Daarbij kijken we naar je professionele ambities, maar zeker ook naar wat jij daarnaast belangrijk vindt.
 • Onze mensen maken het verschil
  Bij CLAFIS heerst een warme en persoonlijke cultuur waarin iedereen telt. We zijn trots op onze betrokkenheid bij zowel onze medewerkers als onze klanten. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega.
 • Alle collega’s op de plek die bij hen past
  We hebben veel verschillende vacatures in allerlei interessante werkgebieden en voor ontzettend veel mooie opdrachtgevers. Perfect voor elke enthousiaste starter. Zo onderzoek je in de eerste jaren wat écht bij je past.

Dit is werken bij CLAFIS

EPIS? Wat betekent dat? – De naam EPIS is democratisch gekozen door de leden. CLAFIS is een afgeleide is van ‘clavicula’ (latijn voor het sleutelbeen; staat voor verbinding). EPIS is vernoemd naar de ‘epifysairschijf’, de benaming van een groeischijf in het menselijk lichaam. Een mooi symbool voor groei en (persoonlijke) ontwikkeling.

Het EPIS-bestuur van 2024

Waar ligt de focus?

Sinds januari 2024 staan Max Ligthart (foto), Wietske Rem en Raymond de Hooge aan het roer van EPIS. Hun doel is om ook dit jaar weer groots uit te pakken. Verbinden, leden bij het organiseren van activiteiten betrekken en een netwerkgevoel creëren zijn de hoofdthema’s van 2024. ‘We gaan in de club peilen wie wat wil en wat EPIS echt kan toevoegen aan CLAFIS’.

Meer weten over de plannen voor EPIS in 2024? Lees het artikel over het actuele bestuur!

Lees meer

Onze opdrachtgevers

Meer weten over werken bij CLAFIS?

Ben je aan het rondkijken voor een nieuwe carrièrestap? Of sta je aan de start van je carrière? Kijk eens naar onze vacatures. Of vul hieronder je gegevens in. Dan houden we je op de hoogte van wat er speelt binnen jouw werkveld en openstaande vacatures.

"*" indicates required fields

Hier ben ik benieuwd naar
This field is for validation purposes and should be left unchanged.