Ga naar inhoud
EPIS – De kracht van CLAFIS

Het inspirerende netwerk voor jonge specialisten

‘EPIS geeft goed een excuus om leuke dingen te doen met collega’s’

Lees meer over EPIS

CLAFIS Ingenieus is het meest aantrekkelijke ingenieursbureau voor jongeren. Hoe? Door EPIS! Het jongerennetwerk van CLAFIS brengt collega’s onder de 35 bij elkaar met informatieve workshops en gave evenementen. Binnen EPIS staat netwerken, ontwikkelen en ontdekken centraal. De jonge specialisten van CLAFIS komen van alle zes locaties bij elkaar. Voor kennisdeling en ontwikkeling, maar zeker ook voor actie en gezelligheid. Benieuwd naar wat CLAFIS jou te bieden hebben als jonge techneut? Lees het in dit interview met het EPIS-bestuur van 2024.

‘Dit jaar gaan we voor de verbinding tussen jonge Clafisten van alle zes de locaties.’

Max Ligthart, Mechanical engineer en bestuurslid EPIS

Ontmoet het bestuur van 2024

Max Ligthart (Mechanical Engineer), Wietske Rem (Mechanical Engineer) en Raymond de Hooge (Electrical Engineer) hebben alle drie al ruim kennis mogen maken met het jongerennetwerk voordat zij besloten het nieuwe bestuur te vormen. De afgelopen jaren waren ze gewoon deelnemer bij alle kennissessies, borrels en bijvoorbeeld de ski-uitjes. Het succes van al deze activiteiten zette ze aan om zelf ook in de organisatie betrokken te zijn.

‘EPIS geeft een goed excuus om leuke dingen te doen met collega’s uit dezelfde levensfase,’ volgens Max. ‘Het is niet alleen een stukje netwerken, maar je maakt ook tijd vrij om elkaar beter te leren kennen. Het biedt een uitlaatklep en is handig voor zowel privé als zakelijk’.

De grootste voordelen van EPIS volgens hen? ‘Niet alleen het gevoel van een community, maar ook de gezelligheid en het motiveren van elkaar. Het zorgt voor verbinding tussen Clafisten verspreid over de zes vestigingen van CLAFIS door het hele land, collega’s leren elkaar beter kennen en hebben een goed excuus om buiten het werk om leuke dingen te doen met elkaar.’

De kracht van CLAFIS

Het jongerennetwerk is de kracht van CLAFIS. Max: ‘Een bedrijf dat leuke dingen organiseert voor medewerkers om verbinding, kennisdeling en ontwikkeling te stimuleren’. EPIS garandeert een uitlaatklep voor collega’s onder 35 jaar om met elkaar in gesprek te gaan over uitdagingen, zowel in het dagelijkse leven als op de werkvloer, maar ook om elkaar te motiveren en te steunen.

Werken bij CLAFIS als jonge specialist

Waarom is CLAFIS nou zo’n interessant bedrijf voor jongeren? Max, Wietske en Raymond zijn het daarover eens: ‘Er heerst een gemoedelijke sfeer. Werken bij CLAFIS voelt meer als binnenkomen in een gezellige club dan een bedrijf met en strenge hiërarchie. Binnen CLAFIS heb je de mogelijkheid om verschillende werkgebieden en type opdrachtgevers te leren kennen. Je kunt je ontwikkelen zoals je dat zelf wilt. Perfect voor iedereen die wil ontdekken waar diegene naartoe wil groeien.’

Raymond: ‘Binnen CLAFIS wordt er gekeken naar de mens. De organisatie luistert naar je, houdt rekening met je ambities en drive én draagt actief bij aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling’.

Dit jaar begint EPIS met een knaller! Donderdag 21 maart komen de jongeren van CLAFIS bij elkaar in Zwolle om te genieten van een avond vol cocktails en mocktails, goede muziek en heerlijke hapjes. Meer lezen over het jongerennetwerk van CLAFIS? Ga dan naar de EPIS-pagina!