Clafisten werken vanuit persoonlijke drijfveren en talenten, zodat zij gemotiveerder én met meer plezier naar hun werk gaan. Na het doorlopen en doornemen van een PPA (Persoonlijk Profiel Analyse) weten we waar je krachten liggen, hoe je werkt en waar je verder in wilt groeien. Zo kunnen we jouw ambities en geluk koppelen aan de juiste opdracht in het juiste team.

De CLAFIS Academy

Kennisontwikkeling en expertise zien we als de basis van ons bestaan. Daarom investeren we in workshops, trainingen en opleidingen voor onze collega’s. Ook komen vakbroeders en –zusters binnen CLAFIS regelmatig samen om kennis te delen. En die bijeenkomsten sluiten we vaak heel gezellig af.

BIM Kennissessie

De gesprekscyclus

We geloven in ontwikkeling op basis van je eigen wensen en dromen. Op persoonlijk- én op carrièreniveau. Het is belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Niet alleen om jouw volledige potentie te benutten, maar ook om bij te blijven in jouw vakgebied óf juist om je kennis te verbreden in een andere rol. Zo komen we samen verder.

Welke weg je bewandelt binnen CLAFIS, bepalen we samen aan de hand van de gesprekscyclus. Hoe deze gesprekscyclus precies in zijn werk gaat, lees je hieronder.

 

‘Een valkuil voor de meeste mensen is ervan uitgaan dat we elkaar altijd begrijpen… Doordat we in de gesprekscyclus gedwongen worden om diverse zaken te bespreken, kom je tot de kern en krijg je dus een beter resultaat in je groeigesprekken.’

Martijn Knobben
Tessa van Paridon 

‘De gesprekken zijn inhoudelijk superleuk en je hebt er ook echt wat aan. Naar mijn idee moet dit laatste ook het uitgangspunt zijn.’

 

Volg je eigen pad

De mogelijkheid om te groeien en niet te worden tegengehouden in het bewandelen van je eigen pad, is het ultieme doel van onze gesprekken. Als je succesvol en gelukkig bent in en met je werk, heeft dat invloed op je privéleven en vitaliteit. Maar ook op je prestaties, betrokkenheid bij CLAFIS en het succes van de organisatie.

Het ideale pad is voor iedereen anders. Daarom houden we in de gesprekscyclus rekening met jouw beginpunt, grotere doelen en talenten. Je volgt een vastgelegde reeks van ontmoetingen met jouw manager waarin groeien, evalueren, motiveren, stimuleren en ontwikkelen centraal staan. (Be)oordelen doen we niet, ontwikkelen wel!

Terug          Verder

Meer weten over

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Gerelateerde vacatures

    Bekijk alle vacatures