Ga naar inhoud
Werken bij CLAFIS

De Skeuvel en CLAFIS

Talent, doorzettingsvermogen en techniek. De basis van elke goede schaatser én elke Clafist.

Meer informatie 

Hé schaatstalent (of schaatsliefhebber)! Goed dat je een kijkje neemt op onze site. CLAFIS en de Skeuvel trekken al jaren samen op. We zijn dan ook trots dat het legendarische Skeuveltoernooi in 2024 onze naam draagt.

We sponsoren zo’n toernooi natuurlijk niet alléén voor de lol. Vele van jullie maken de komende jaren de eerste meters van een carrière in de techniek. Wie weet vind je bij ons na het halen van je diploma – of nog jaren later– dé plek om jouw ambities en ondernemerschap uit te voeren.

Bekijk onze stagevacature Afstudeerstage Werktuigbouwkunde

Een vliegende start

Waarom CLAFIS de ideale plek is om je technische carrière te starten? Krijg actieve begeleiding bij het halen van je persoonlijke ambities; verken verschillende disciplines en werkgebieden; leer, ski, netwerk of borrel met onze jongerenclub EPIS.

Benieuwd naar de kansen voor jou? We houden je graag op de hoogte van alles wat jij als student of starter wilt weten.

Ik wil meer informatie 

Dit vinden wij belangrijk voor onze collega’s

  • Uitdagende projecten, ingenieuze oplossingen en persoonlijke aandacht
    Als toonaangevend ingenieursbureau in Nederland bieden we jou een unieke kans om je verder te ontwikkelen. Daarbij kijken we naar je zakelijke ambities, maar zeker ook naar wat je daarnaast belangrijk vindt.
  • Onze mensen maken het verschil
    Bij CLAFIS heerst een warme en persoonlijke cultuur waarin iedereen telt. We zijn trots op onze betrokkenheid bij zowel onze medewerkers als onze klanten. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega.
  • Alle collega’s op de plek die bij hen past
    We hebben veel verschillende vacatures in allerlei interessante werkgebieden en functies. Perfect voor elke enthousiaste starter. Zo onderzoek je in de eerste jaren wat écht bij je past.

Onze opdrachtgevers

Op de ijzers naar CLAFIS

Hoe het is om als ondernemende techneut en schaatsliefhebber bij CLAFIS aan de slag te gaan? Niemand die dat beter kan vertellen dan oud-bestuurslid van de Skeuvel, Wietske

Na haar WO Werktuigbouwkunde ging zij bij CLAFIS aan de bak als Engineer. 

‘Ik kende CLAFIS als een gezellige club en het voelde goed’

Het verhaal van Wietske

Of je nu aan de start van je carrière staat óf je nog bezig bent met de warming-up; we houden je graag op de hoogte van jouw kansen als jonge techneut. Laat hieronder gegevens achter. Geen zorgen, we spammen je inbox niet vol.

"*" indicates required fields

Hier ben ik benieuwd naar
This field is for validation purposes and should be left unchanged.