De CLAFIST

Samen uitdagingen aangaan en doelen bereiken. Dat is wat wij ambiëren. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die hun grenzen willen verleggen. Naar toekomstige collega’s die vol passie en gedrevenheid het perfecte resultaat willen behalen. 

Binnen CLAFIS is er altijd ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Of je nu pas afgestudeerd bent en aan het begin van je loopbaan staat, of een doorgewinterde professional met een aantal jaren werkervaring. Wij vinden dat iedereen een kans moet krijgen om zijn of haar talent te ontwikkelen, want samen werken wij aan succes.

Professionals

Voor de ervaren professionals biedt CLAFIS ook een aantrekkelijke werkplek. Wij zijn groot genoeg om op topniveau te kunnen werken en overzichtelijk genoeg om je bij thuis te voelen. Je kunt in hoge mate je eigen loopbaan inrichten en wordt daarin goed begeleid. 

Naast je werkzaamheden heb je ook een mentorfunctie richting jongere collega’s. Je krijgt bij ons de ruimte om je kennis, vaardigheden en competenties hierin nog verder te ontwikkelen.     

Young professionals

Ook voor de jonge ingenieur liggen er binnen CLAFIS volop kansen. Ben je net afgestudeerd of heb je pas een paar jaar werkervaring, dan kun je bij ons veel kennis en kunde vergaren door projectmatig te werk te gaan. Je zult merken dat de sfeer binnen CLAFIS prettig en professioneel is; op welk kantoor je ook werkt. 

Binnen onze uitdagende projecten, werkend met uitstekende ervaren collega’s, maak je je snel de CLAFIS manier van werken en communiceren eigen.

Eigen carrière

Jouw collega's

MEER PROJECTEN