Ga naar inhoud

Vitaliteit en werkgeluk

Jouw gezondheid is ons grootste goed. Wij zorgen er daarom voor dat jij vitaal, gezond en energiek bent.

Bekijk onze vacatures

Jouw gezondheid is ons grootste goed  

Als jij lekker in je vel zit, dan profiteren alle mensen om je heen daarvan. We investeren dan ook graag maximaal in jouw vitaliteit. Voor jouw werkgeluk en zodat jij fysiek en mentaal in topconditie kan komen en blijven. Want wie wil er nou niet bruisen van de energie?

Vitaliteitsprogramma CLAfit

We leveren topprestaties als het gaat om technische oplossingen. Onze vitale Clafisten zijn hierin de sleutel. Presteren op de toppen van je kunnen vraagt om een gezonde geest in een gezond lichaam. Daarom hebben we CLAfit. Om ervoor te zorgen dat we energie hebben om elke uitdaging aan te gaan.

CLAfit is ons vitaliteitsprogramma. Het leukste daarvan? Iedereen in de organisatie kan iets aanjagen. Ben jij een groot wielerliefhebber en wil je je collega’s eens uitdagen? Organiseer dan eens een tocht op jouw favoriete route. Ben je een echte diehard? Dan loop je met je diehard collega’s samen een marathon. Een dart- of jeu-de-boules-toernooi kan natuurlijk ook gewoon.

Hiernaast zie je de aftermovie van de CLAFIS Gravelride in 2023. 

Het resultaat van een vitale en gelukkige organisatie? Een structureel laag verzuimpercentage van slechts 3,04%, ver onder het landelijk gemiddelde van 4,8%!

Fit en vitaal op onze kantoren

Op onze kantoren stimuleren we vitaliteit met veel groen, iedere middag een gezonde lunch, zit-sta-bureaus en vers fruit. Onze collega’s in Heerenveen werken zelfs vanuit een ware gymzaal! En uniek bij CLAFIS: we halen geen koffie voor elkaar. Egoïstisch denk je misschien? Nee hoor, wij gunnen al onze collega’s een rustgevende wandeling naar het koffiezetapparaat. Even in de benen!

Flexibel werken, op je eigen ritme

We zijn gelukkig niet allemaal hetzelfde. Dat zou de wereld een stuk minder interessant maken. We hebben allemaal onze eigen ritmes en werkwijzen. Wij snappen dat. Ben jij een ochtendmens? Dan start jij je laptop op als de meesten nog diep liggen te dromen. En ben je ‘s morgens druk met de kinderen? Dan begin je iets later. Geen probleem.

Thuiswerken

Thuiswerken is de laatste jaren normaal geworden. Gelukkig, want één of meerdere dagen thuiswerken kan heel efficiënt zijn. Op onze kantoren werk je in een aangename werksfeer met je collega’s, maar ook voor jouw thuiskantoor regelen we een goed uitgeruste werkplek om lekker aan de slag te kunnen gaan. Van goede apparatuur tot en met een thuiswerkvergoeding voor jouw onkosten.