Nieuws

Contractspecialist Vincent van der Laar over het werken bij CLAFIS

Werken bij CLAFIS betekent dat je zelf de regie hebt over het werk wat je gaat doen. Als Ingenieursbureau hebben we de luxe dat we met verschillende type organisaties samenwerken en we dus ook de ruimte hebben om op verschillende vraagstukken te anticiperen. De afgelopen tijd hebben we een mooie slag kunnen maken binnen onze Expertiseteams. Team Contractmanagement staat inmiddels stevig, waarbij de deur altijd nog open staat voor nieuwe collega’s. Momenteel is ons team gevuld met zeer ervaren Contractmanagers, die allen een ander specialisme hebben. Eén van onze Contractmanagers is Vincent van der Laar. Vincent is in november 2021 bij CLAFIS gestart, een collega die al flink wat vlieguren heeft gemaakt op het gebied van Project- en Technisch management, Contractmanagement UAV-GC en Systeemgerichte contractbeheersing. Vincent heeft een goed gevulde rugzak, waar wij graag ‘gebruik’ van maken binnen CLAFIS.

Vincent is als Contractspecialist betrokken bij een breed scala aan projecten voor de Gemeente Tilburg. Het betreffen hier klein tot middelgrote projecten. Hierbij kun je denken aan groot onderhoud aan woonstraten, uitbreiding van een skatebaan tot het aanbrengen van muurschilderingen op wanden van spooronderdoorgangen. Heel divers dus, en dat maakt het werk juist interessant, aldus Vincent zelf. Als Contractspecialist is Vincent in dit project veelal bezig met het schrijven programma’s van eisen voor de uitbesteding van ingenieursdiensten. Doordat zijn technische kennis als breed is te omschrijven, kan hij een heel specifieke bijdrage kan leveren in een project. Iets waar wij trots op zijn als organisatie, omdat wij een specialisme kunnen leveren die uniek is in de markt.

Niet alleen de inhoudelijke mogelijkheden bij CLAFIS hebben Vincent naar CLAFIS doen toe bewegen. Het eerste contact ‘stamt’ al uit 2018. De klik was er al, maar op dat moment hadden we work-wise nog geen directe match. Dat Vincent alsnog is gestart, bevestigt maar weer dat CLAFIS een organisatie is die verbindt en verbinding houdt. Het typeert onze mensen, onze missie en visie op het werkveld en zijn mensen.

Naast het werk bij de gemeente Tilburg, maakt Vincent onderdeel uit van het interne Expertise team Contractmanagement. Eén van de kennisteams die binnen CLAFIS actief zijn. Dit team is momenteel in een fase waarin de visie wordt geformeerd, waarbij alle leden van dit team betrokken zijn. Dat moet ook wel, aangezien zij samen het werk zullen gaan oppakken waaraan er vanuit de kantoren van CLAFIS zal worden gewerkt. Als je aan Vincent vraagt wat hij verder nog aan wensen heeft voor zichzelf, dan kan hij volmondig zeggen dat hij gewoon wil genieten van het werken bij een leuke organisatie en lekker bezig wilt zijn met een leuke club mensen. Toevallig zijn wij die leuke club mensen, en daar zijn wij trots op!

Mocht jij ook op zoek zijn naar een leuke club om verder vorm te geven aan jouw ambities, neem dan contact op met Raymond Nijssen. Wij staan er altijd voor open om van gedachte te wisselen en te bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Vragen of meer informatie? Neem contact op met Raymond Nijssen via 06 52535053 of r.nijssen@clafis.com