Nieuws

CLAFIT: Sportieve collega’s in beeld

Het is niet voor niets dat CLAFIS het vitaliteitsprogramma ‘Clafit’ heeft bedacht. Topprestaties neerzetten vraagt om een gezonde geest in een gezond lichaam. Energie hebben om elke uitdaging in ons werk aan te gaan! Wij noemen dat ‘Clafit’ zijn.

In de afgelopen periode stonden er weer leuke CLAFIT activiteiten op het programma. Op zaterdag 20 mei klonk het startschot van de CLAFIS Triathlon. Sjirk Bijma, Henk Huizing en Jorrit-Jan de Jong waren de sportievelingen die in CLAFIS tenue zwemmend, fietsend en hardlopend het parcours aflegden samen met nog zo’n driehonderd andere sportievelingen.

Energietocht

Een dag later, op 21 mei, stond de Energietocht op het programma. De jaarlijkse fietstocht voor energieke bedrijven uit de energiebranche koerst langs de gasvelden in de noordelijke provincies. Dit jaar waren er twee prachtige routes van 70 km en 110 km uitgestippeld langs de locaties van Boerakker, Zevenhuizen, Norg, Vries en Peize. In totaal deden er 120 wielrenners mee. Een vijfde hiervan droeg het CLAFIS tenue! Een percentage om trots op te zijn.

Westermaat bedrijventoernooi

Vrijdag 9 juni stond in het teken van het Westermaat bedrijventoernooi in Hengelo. Al sinds de eerste editie in 2012 doen enthousiaste en sportieve collega’s van CLAFIS hier aan mee. Voor dit jaar waren de verwachtingen hooggespannen. Met onder andere Tom Ebbers als spelverdeler, Henry Boelens die de bal nooit uit z’n vizier liet en Peter Zwaneveld als opzichter voor zaken rondom het veld, bestond het dreamteam in totaal uit 15 collega’s. Na vijf poulewedstrijden plaatste Team CLAFIS zich rechtstreeks voor de kwartfinales als poulewinnaar. Helaas was in die wedstrijd het team van Intersport te sterk, waardoor de kwartfinales het hoogste haalbare bleken.

Wil jij ook CLAFIT zijn? Kijk op Werken bij CLAFIS, hier vind je de nieuwste vacatures.