Nieuws

CLAFIS Familiedag: wat een feest!

De derde editie van de CLAFIS Familiedag was er weer één voor in de boeken. Wat een feest was het!

De eerste twee edities stonden in het teken van het toejuichen van de professionele langebaanschaatsers van Team CLAFIS tijdens de wedstrijden in Thialf. Dit jaar waren het echter diezelfde schaatsers die onder bezielende leiding van coach Jillert Anema juist onze Clafisten en hun families de fijne kneepjes van het schaatsen leerden. Tussen de schaatslessen door kon ook het hagelnieuwe Thialf eens rustig bewonderd worden tijdens één van de technische rondleidingen.

Na een kort welkom door CLAFIS directeur Bert Jonker pakte Jillert Anema vol verve de microfoon en trachtte in een half uur alle aanwezigen snel wat bij te brengen over de techniek van het schaatsen. Na de wijze woorden van de coach en een prachtige groepsfoto op het middenterrein kon iedereen de schaatsen onderbinden of zich klaar maken voor de rondleiding door de schaatstempel. De wat grotere kinderen werden uitgedaagd door middel van een heuse Elfstedentocht. Elf rondjes is heel veel, maar bijna allemaal wisten ze de eindstreep te halen. Een medaille was er natuurlijk voor alle deelnemers!

Een hapje en drankje werden na afloop vanzelfsprekend niet vergeten. En het bleef nog lang gezellig…

 

Wil jij ook bij de CLAFIS Familiedag aanwezig zijn? Kijk dan eens op Werken bij CLAFIS. We zijn altijd op zoek naar nieuwe Clafisten, dus wie weet ben jij er de volgende keer bij.