Nieuws

CLAFIS Familiedag 2019

De vierde editie van de CLAFIS Familiedag was weer een groot succes. Stonden de vorige edities nog heel in het teken van het winterse schaatsen, dit jaar was er gekozen voor een geheel ander thema!

Op 21 september 2019 was het tijd voor Familie C om de zomer samen af te sluiten. Door alle regenbuien heen had Team Familiedag blijkbaar exact de juiste datum weten te kiezen, want het was die dag fantastisch mooi weer! De CLAFIS Beachparty kon los…

Alle ingrediënten voor die beachparty waren aanwezig: een dag om lekker te genieten in de zon, bijkletsen met collega’s, een borrel drinken, hapjes eten en de mogelijkheid om spelletjes te spelen. De kinderen konden lekker springen op de springkussens, schatgraven, kleuren, voetballen en touwtrekken. Maar dat was nog niet alles. Tijdens deze dag werd er ook aandacht geschonken aan World Cleanup Day. Alle kinderen die zin hadden om mee te doen studeerden samen een dansje in op het Kinderen voor Kinderen liedje ‘Plastic soep’.

Al met al was het een fantastische Familie C dag!☀️

Wil jij ook bij de CLAFIS Familiedag aanwezig zijn? Kijk dan bij onze vacatures. We zijn altijd op zoek naar nieuwe Clafisten, dus wie weet ben jij er volgend jaar bij.

https://youtu.be/NcnnBIS4n70