Nieuws

Academy: Peter en Online Recruitment Marketing

Om altijd het meest ingenieuze te kunnen bieden is het belangrijk dat wij met elkaar in gesprek blijven en onze kennis en vaardigheden uitwisselen. Vandaar dat we de CLAFIS Academy hebben opgericht. Hiermee richten we ons op verdieping en reflectie over ontwikkelingen binnen onze vakgebieden. De techniek staat tenslotte nooit stil en wij dus ook niet. Peter, Commercieel Projectmanager bij CLAFIS, vertelt over de CLAFIS Academy Online Recruitment Marketing.

Zeg eens Peter, sinds wanneer werk je bij CLAFIS?
Ik werk sinds 1 december 2016 bij CLAFIS.

In Jip-en-Janneke-taal, wat doe je precies?
Als Commercieel Projectmanager breng ik de ambities van mijn team specialisten samen met de uitdagingen van onze klanten. Ik begeleid hen bij hun persoonlijke ontwikkeling en faciliteer mooie projecten die daarbij aansluiten.

Hoe ziet je team eruit?
Team EI&A (Elektrotechniek, Instrumentatie en Automatisering) bestaat uit een groep intrinsiek gemotiveerde collega’s welke ingezet zijn op diverse projecten bij CLAFIS of bij onze opdrachtgevers. Voornamelijk in de Maakindustrie, Oil & Gas, Chemie, Energie & Distributie en Food & Pharma. Mijn team bestaat onder andere uit projectleiders, werkvoorbereiders, hard- en software engineers, constructiemanagers en uitvoerders/toezichthouders.

Wat deed je hiervoor?
Dit werk doe ik al zo’n 20 jaar en voel me er erg prettig bij. Ik heb in deze branche diverse rollen bekleed en krijg er, ondanks dat het veel inspanning vergt, veel energie van.

Een Academy Online Recruitment en Marketing, is dat interessant?
Zeker! In mijn functie ben ik altijd op zoek naar nieuwe collega’s die graag bij ons willen komen werken. Dan is het toch wel fijn dat mensen CLAFIS kennen! Iedereen kan namelijk aan deze bekendheid een bijdrage leveren. Zeker in de nieuwe digitale wereld. Het is mooi om te zien dat onze afdeling Marketing & Communicatie ons kennis en tools geeft over de inzet van het internet op dit vlak. Want tenslotte werken we echt samen aan het succes van CLAFIS! En dat we een mooi bedrijf zijn is mooi meegenomen.

Heb je er wat aan?
Zekers, (zie boven) “food for thought”

Wat heeft je het meest verrast tijdens de Academy?
Dat ik winnaar ben geworden van de Academy Quiz.

Wat vind je van de CLAFIS Academy in het algemeen?
Goed initiatief! Zorgt voor meer binding. Af en toe goed om in een kleinere zetting met elkaar in gesprek te gaan als je iets meer diepgang wilt.

Raad jij collega’s aan om deel te nemen aan de Academy’s?
Jazeker, alleen al voor het versterken van de onderlinge band.

Ook geïnteresseerd in de CLAFIS Academy maar nog geen medewerker van CLAFIS? Kijk dan eens op Werken bij CLAFIS. We zijn altijd op zoek naar nieuwe Clafisten, dus wie weet ben jij er de volgende keer bij!