Werken binnen de Civiele Techniek

Werken bij CLAFIS betekent een uitdagende baan in de Civiele Techniek. Werken bij CLAFIS is werken bij een mensgerichte, ondernemende organisatie. Wij vinden het leuk om uit te blinken in onze vakgebieden. Een goede werksfeer is daarin essentieel. We gaan daarom open en informeel met elkaar om.

Over CLAFIS

Betrokken, gedreven en deskundig: dat zijn de kernwaarden van CLAFIS Ingenieus. In de jaren dat we nu bestaan hebben we bepaald niet stil gezeten en onze organisatie ontwikkeld tot een allround ingenieursbureau met verschillende vormen van dienstverleningen. We bevinden ons inmiddels in de Top 15 van de landelijke ingenieursbureaus. Typerend voor onze werkwijze is dat wij verbinden. Wij zorgen met onze expertise voor een toevoeging op de reeds aanwezige kennis.

Werken bij CLAFIS

Werken bij CLAFIS is werken bij een mensgerichte, ondernemende organisatie. Wij vinden het leuk om uit te blinken in onze vakgebieden. Een goede werksfeer is daarin essentieel. We gaan daarom open en informeel met elkaar om. Echte aandacht is ons uitgangspunt. We werken verspreid over het hele land aan diverse multidisciplinaire projecten binnen verschillende sectoren.

Hou jij van afwisseling, avontuur en technische uitdagingen? Wij weten zeker dat wij jou kunnen bieden wat jij zoekt! Benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij één van de leukste en persoonlijkste ingenieursbureau van Nederland te werken? Dan ben je hier op de juiste plek. Bekijk onze vacaturesprojecten of één van onze video’s.

Bekijk onze vacatures    Open sollicitatie

Gerelateerd nieuws en projecten

Interessante vacatures

Bekijk alle vacatures