Werken in de Bouw

Werken bij CLAFIS betekent een uitdagende baan in de Bouw. Werken bij CLAFIS is werken bij een mensgerichte, ondernemende organisatie. Wij vinden het leuk om uit te blinken in onze vakgebieden. Een goede werksfeer is daarin essentieel. We gaan daarom open en informeel met elkaar om.

Over CLAFIS

Betrokken, gedreven en deskundig: dat is CLAFIS. In twaalf jaar tijd zijn we gegroeid naar een organisatie van ruim 450 medewerkers en mogen wij ons tot de Top 20 van Nederlandse ingenieursbureaus rekenen. Teamgeest voert de boventoon in onze bedrijfscultuur. Samen werken en kennisuitwisseling staan centraal. Typerend voor onze werkwijze is dat wij verbinden. Voor elk project het beste team. Een team waarin alle voor het project benodigde expertises en kwaliteiten aanwezig zijn.

Werken bij CLAFIS

Werken bij CLAFIS is werken bij een mensgerichte, ondernemende organisatie. Wij vinden het leuk om uit te blinken in onze vakgebieden. Een goede werksfeer is daarin essentieel. We gaan daarom open en informeel met elkaar om. Echte aandacht is ons uitgangspunt. We werken verspreid over het hele land aan diverse multidisciplinaire projecten binnen verschillende sectoren.

Hou jij van afwisseling, avontuur en technische uitdagingen? Wij weten zeker dat wij jou kunnen bieden wat jij zoekt! Benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij één van de leukste en persoonlijkste ingenieursbureau van Nederland te werken? Dan ben je hier op de juiste plek. Bekijk onze vacatures, projecten of één van onze video’s.

Bekijk onze vacatures    Open sollicitatie

Gerelateerd nieuws en projecten

Interessante vacatures

Bekijk alle vacatures