Helikopter brandstofsysteem

Een ingenieus helikopter brandstofsysteem bedenken, ontwerpen en uitvoeren. Dit is één van de onderdelen binnen een groot refit project waar CLAFIS Maritiem op dit moment intensief bij betrokken is. Het doel is om voor deze zomer een expedition superyacht klaar te krijgen en in zijn geheel te optimaliseren voor de luxe chartervaart en expedities.

Op het grote refit project van het expedition superyacht legt Steven Ruiter, Assistent Projectmanager Scheepsbouw, momenteel de laatste hand aan de engineering van het helikopter brandstofsysteem. Zowel constructief als een stuk projectbegeleiding. Contact onderhouden met onderleveranciers, klasse bureaus en de klant zijn onderdelen die bij dit pakket horen. Daarnaast fungeert hij als stagebegeleider voor studenten van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Alles bij elkaar zorgt dit voor een gevarieerd werkpakket. 

“Ontzettend leuk! Wat ik als meerwaarde ervaar bij het werken op een werf is dat je dicht tegen het productieproces aanzit. Met de kundigheid van het productiepersoneel kan ik allerlei praktische kennis opdoen die ik anders, wanneer ik alleen op kantoor zou zitten, misloop”.

IMG_0262

Actuele vacatures

TOON ALLE VACATURES