Werken in de Maritieme Techniek

Werken bij CLAFIS betekent een uitdagende baan in de Maritieme Techniek. Werken bij CLAFIS is werken bij een mensgerichte, ondernemende organisatie. Wij vinden het leuk om uit te blinken in onze vakgebieden. Een goede werksfeer is daarin essentieel. We gaan daarom open en informeel met elkaar om.

Over CLAFIS

Betrokken, gedreven en deskundig: dat is CLAFIS. In twaalf jaar tijd zijn we gegroeid naar een organisatie van ruim 450 medewerkers en mogen wij ons tot de Top 20 van Nederlandse ingenieursbureaus rekenen. Teamgeest voert de boventoon in onze bedrijfscultuur. Samen werken en kennisuitwisseling staan centraal. Typerend voor onze werkwijze is dat wij verbinden. Voor elk project het beste team. Een team waarin alle voor het project benodigde expertises en kwaliteiten aanwezig zijn.

Werken bij CLAFIS

Werken bij CLAFIS is werken bij een mensgerichte, ondernemende organisatie. Wij vinden het leuk om uit te blinken in onze vakgebieden. Een goede werksfeer is daarin essentieel. We gaan daarom open en informeel met elkaar om. Echte aandacht is ons uitgangspunt. We werken verspreid over het hele land aan diverse multidisciplinaire projecten binnen verschillende sectoren.

Hou jij van afwisseling, avontuur en technische uitdagingen? Wij weten zeker dat wij jou kunnen bieden wat jij zoekt! Benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij één van de leukste en persoonlijkste ingenieursbureau van Nederland te werken? Dan ben je hier op de juiste plek. Bekijk onze vacaturesprojecten of één van onze video’s.

CLAFIS in de Maritieme Techniek

  • Helikopter brandstofsysteem
    29 maart 2015
    Helikopter brandstofsysteem Een ingenieus helikopter brandstofsysteem bedenken, ontwerpen en uitvoeren. Dit is één van de onderdelen...
  • Project DMI Koninklijke Marine
    22 december 2017
    Onderhoud LCF fregatten Douwe Wijnja, reeds 10 jaar werkzaam bij Clafis, werkt bij de directie...

Vacatures in de Maritieme Techniek

ALLE VACATURES

Zit je vacature er niet bij? Een open sollicitatie kan altijd!

Waarom CLAFIS

Eigen carrière