Veel afwisseling met een vaste baan? Jazeker. Wil jij je verder ontwikkelen binnen jouw rol als Mechanical Engineer of daarbuiten? Lees dan verder of solliciteer direct!

Wij bieden

Werken bij CLAFIS heeft veel voordelen. Je hebt een vast contract en toch de mogelijkheid om voor veel bedrijven aan de slag te gaan. Niet alleen binnen jouw eigen sector, maar als jij dat leuk vindt ook bij een van de andere sectoren waarin CLAFIS actief is.

Jouw werk, jouw werkwijze

Wij zorgen er als organisatie voor dat jij jouw werk kan doen zoals jij fijn vindt. Of dit nou op een van onze kantoren is, op locatie bij een opdrachtgever of vanuit huis. Dit betekent ook dat we open staan voor jouw ideeën en suggesties om ons als organisatie te laten groeien en ontwikkelen. Je hebt dus echt invloed, niet alleen op jouw eigen werk maar op de hele organisatie. Bovendien heb je ook support van ongeveer 450 collega’s door het land die je graag helpen en via ons eigen sociale intranet allemaal heel dicht bij zijn.

Meer over CLAFIS

Ontwikkelmogelijkheden

Jezelf kunnen zijn en je verder kunnen ontwikkelen. We geloven dat dit heel goed samen kan. Tijdens de sollicitatieprocedure of aan het begin van jouw carrière bij CLAFIS doen we een persoonlijkheidstest. Niet om te kijken of we jou wel of niet aan willen nemen, maar om ons handvatten te geven op welke manier jij het lekkerst werkt en ons daar op aan te kunnen passen. Zo kan jij optimaal jezelf zijn. Jouw persoonlijke ambities, dat vinden we belangrijk. Daar willen we jou zo goed mogelijk in ondersteunen. Omdat de ambitie van iedereen persoonlijk en/of anders is, gaan we hier ook zo mee om. Binnen CLAFIS houden we twee keer per jaar groeigesprekken waarin we jouw ambitie bespreken en afstemmen hoe we deze met elkaar behalen. Hoe dat er uit ziet, en waar je naar toe groeit? Dat is aan jou! Wij helpen je er graag mee op weg. Dit kan door middel van een opleiding of door actief aan te haken bij onze kennisteams. Er worden vanuit onze kennis teams ook regelmatig bijeenkomsten georganiseerd, om kennis te delen, bij een specifiek project te kijken of om gewoon een leuke activiteit te ondernemen.

   

Goede randvoorwaarden

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden?! Jazeker! Omdat dit plaatje er voor iedereen anders uitziet stellen we dit “op maat” vast zodat jij, binnen kaders, de balans krijgt die je graag wenst op gebied van bijvoorbeeld contracturen en salaris. Op deze manier proberen we samen met jou een optimale werk- privébalans te creëren.

  • Om het thuiswerken goed te faciliteren zorgen we voor de juiste hardware (laptop, beeldscherm enz.)
  • Een thuiswerkvergoeding
  • Een goede pensioenregeling is standaard
  • We denken mee in een goede werk/privé balans

We zijn van mening dat deze basis goed geregeld moet zijn zodat je je kunt richten op wat echt belangrijk is: lekker werken in een prettige werksfeer waar we aandacht hebben voor elkaar en met elkaar mooie uitdagende projecten uitvoeren.

Familie C

Wij hebben het binnen CLAFIS vaak over de Familie C en dat is niet voor niets. Dit heeft alles met onze cultuur te maken en hoe wij met elkaar om gaan. Als een familie, wij lunchen op de vestigingen gezamenlijk en ruimen erna ook gezamenlijk de vaatwasser in, niemand uitgezonderd. We ondernemen graag activiteiten samen zoals een BBQ, een familiedag en diverse andere sportieve evenementen, een tennis toernooi of met zijn allen op de racefiets bijvoorbeeld.
Wij zijn een landelijk georganiseerd bedrijf, maar met 6 vestigingen in het land is er altijd een thuis kantoor in de buurt. Wij blijven dan ook graag regionaal betrokken, bij onze mensen, projecten maar ook door bijvoorbeeld sponsoring van lokale verenigingen en/of initiatieven.

Bekijk ons FamilieC Cultuurboek

Open sollicitatie

Liever een andere functie? Doe een open sollicitatie we hebben altijd ruimte voor technisch talent!

Open sollicitatie    Kom op gesprek