Na inspanning komt ontspanning. En daar hebben we bij CLAFIS genoeg kaas van gegeten. Gezellige borrels, grote en kleine evenementen, zomerbarbecues en CLAdootjes in overvloed. Want werkgeluk is veel meer dan alleen maar leuk werk hebben.

De CLAFIS Familiedag

Familie C, zo noemen we onszelf. Alle Clafisten horen bij deze grote familie. Elk jaar komen we samen, mét vrienden en de familie, buiten werktijd. Op de CLAFIS Familiedag gaan we samen de hort op en genieten we een hele dag van allerlei activiteiten, een spectaculaire omgeving en natuurlijk heerlijk eten en een drankje. Het perfecte moment om je collega’s op een heel andere manier te leren kennen.

CLAdootjes

Mooie woorden van je collega’s zijn natuurlijk altijd welkom. Maarrr … we vinden het stiekem allemaal heel leuk om eens een stuk erkenning in handen te krijgen in de vorm van een cadeau. CLAdootjes noemen we die hier. We vinden dat je dat af en toe gewoon verdient.

Domibo/Vrijmibo

Na inspanning komt ontspanning! Dat doen we na een werkweek op de kantoren met een borrel. Nog even met je collega’s de week doornemen of de plannen voor het weekend bespreken met een hapje en drankje. En dan? Tijd voor weekend.

Zomerbarbecue 

De zomervakantie kan niet beginnen voordat je op één van onze zomerbarbecues geweest bent. Ieder jaar organiseren alle onze kantoren net voor de vakantieperiode zo’n heerlijk eetfeestje. Benieuwd hoe dat gaat? Bekijk dan zeker even onze video.

All-inclusive lunch op kantoor 

‘s Ochtends vroeg uit de veren om een broodje te smeren? Niet bij CLAFIS. Op alle kantoren zorgen we iedere dag weer voor een goede, gezonde en vooral lekkere lunch. Liefde gaat tenslotte door de maag. Speciale wensen? Geen probleem. Laat het weten en wij regelen het.

DeCember

It’s the most wonderful time of the year. En hoewel wij als geen ander snappen dat je deze tijd vooral met je allerliefsten viert, proosten wij graag toch ook nog even samen met jou op wederom een mooi CLAFIS jaar. We organiseren CLAFIS kerstborrels of kerstontbijtjes op ieder CLAFIS kantoor.

Terug          Verder

Meer weten over

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Gerelateerde vacatures

    Bekijk alle vacatures